Szakmunkás bizonyítványt adó Kézápoló és Mûkörömépítõ (nyilvántartásba vételi száma E-000996/2014/A001), Lábápoló tanfolyam (nyilvántartásba vételi száma E-000996/2014/A002)
Crystal Nails, Elite Körmösakadémia Oktatócentrum


Az oktatást Szathmáry Felicia ,Ezüstkoszorús Mester, EZ FLOW Mester, IBD Nemzetközi Master Oktató, Államilag elismert Diplomás szakoktató tartja.

Tanfolyamok Budaörsön és Kecskeméten!

Az oktatást Crystal Nails-es alapanyagokkal tartjuk.


Tanfolyamok Budaörsön:

Intenzív hétközi intenzív (kedd, szerda, csütörtök)
Tanfolyam várható kezdete: 2017. május 10.

Hétközi (kedd, csütörtök)
Tanfolyam várható kezdete: 2017. szeptember 12.

Hétvégi (vasárnap)
Tanfolyam várható kezdete: 2017. szeptember 17.


Tanfolyam Kecskeméten:

Hétvégi (szombat, vasárnap) 08:00 - 13:00
Hétközi (kedd, csütörtök) 16:00 - 20:00
Tanfolyam időpontja:
Hétvégi: 2017. április 29.
Hétközi: 2017. április 25.

Jelentkezés személyesen: 6000 Kecskemét Bercsényi u. 13


A jelentkezés feltételei: betöltött 18. életév, 8 általános és egészségügyi alkalmasság.

Képzésünk állami szakmunkás bizonyítványt ad. A képzés magas színvonalú, gyakorlatorientált (a tartós és szép mûköröm és manikûr készítés biztos megtanítása a fõ cél), megbízható anyagokkal történik.

A tanfolyam intenzitásából és gyakorlat-orientáltságából fakadóan az oktatási idõn túl szükség van otthoni, egyéni felkészülésre is.

A képzés költsége: Budaörs: 94.000.-Ft, Kecskemét: 98.000.-Ft melyet három, közel egyenlõ részletben lehet fizetni. Ehhez a díjhoz jön az állami vizsga díja, ami 35.000.-Ft. A tanfolyamra jelentkezéskor kell az elsõ részletet megfizetni, és havi ütemezésben a hátra lévõt.

Mindkét tanfolyamra jelentkezéskor (Kézápoló és Mûkörömépítõ, Lápápoló) a tanfolyam díja 149.000.-Ft. A vizsgadíjat kétszer kell kifizetni külön a kézápoló és mûkörömépítõ valamint a lábápoló szakmára vonatkozóan.

A gyakorlat megszerzéséhez minimálisan szükséges anyagok, eszközök egy részét mi biztosítjuk (U.V. lámpa, asztali lámpa, csiszológép) a fennmaradó részt a tanulóknak kell hozniuk, vagy beszerezniük, melyeket üzletünkben nagyker (körmös) áron megtehetnek. Ezek természetesen a tanfolyam után a munkájuk során is szükségesek és használhatók lesznek.

Oklevéllel rendelkezõ és régóta a szakmában levõ körmösöknek további kedvezményeket tudunk biztosítani a szakmunkás bizonyítvány megszerzéséhez (könnyített órarend, meglévõ anyagok használata, stb.).

A sikeres vizsgát követõen egy manapság nagyon keresett szakma szakmunkás bizonyítványának birtokosává válnak. (Ez a végzettség törvényes feltétele a csak mûkörmös tevékenység folytatásának is, ezért aki csak "mûkörmös" szeretne lenni, annak is meg kell tanulnia a pedikûrözést is.)

További információkat telefonon, vagy személyesen az üzletben kérhet. A korlátozott képzési létszám miatt, amennyiben eldöntötte jelentkezési szándékát, azt kérjük, mielõbb jelezze (a jelentkezés a befizetett elsõ részlettel érvényes).

Reconvert Oktató és Kereskedelmi BT
Crystal Nails, Elite Körmösakadémia Oktatócentrum

Mobil: 30-283-2828

Copyright © 2005 by Reconvert Bt. All rights reserved