Rólunk mondták

Sziasztok
Zselés díszítőn voltam, nagyon tetszett. Próbálkoztam előtte otthon, de nem ment. A tanfolyamon jöttem rá miért nem. Cia megtanította, hogy mi után mi jön. Nem egy adott mintára ment rá, hanem a technikára. Így ha ránézek egy más által készített díszítésre egyből tudom, hogy, hogyan készült.
Zsu
Budapest

Üdv. Mindenkinek
Egymozdulatos egyéni díszítéses tanfolyamon vettem részt Feliciánál. Nagyon jó volt. Sok tanfolyamon voltam már, de ez a tanfolyam a csúcsot jelentette. Nagy oda figyeléssel tartotta meg, nagyon tetszett, hogy csak velem foglalkozott, nem szégyelltem, kérdezni. Reggel nehezen indult, délutánra már belejöttem, főleg annak köszönhetően, hogy nézte minden mozdulatomat, még a kéz tartásomat is.
Köszönöm, sok sikert kívánok a szakmában és az életben neki. Jó volt ott lennem és tanulni Tőle.
K. Éva
Szentendre

Technikai képzésen vettem részt, azt hittem mindent tudok, de voltak problémák a kész munkámmal. Felicia oda ült mellém, s mondta csináljam úgy ahogy szoktam. Alapjaiban nem volt semmi gond, de legalább 20 apróságot árult el amit másképp kell csinálnom. Nagyon hálás vagyok neki.
Köszönöm.
Judith
Budapest

Üdvözlök Mindenkit
Mi a barátnőmmel egy átfogó, mindent érintő tovább képzést beszéltünk meg Vele. Mivel külföldöm dolgozunk össze kellet hozni pár napra. Több helyen próbálkoztunk, de csak Ő vállalt el. Nem bántuk meg, nagyon részletes, alapos, mindenre kiterjedő képzésen vettünk részt. Szakmai tudása hihetetlen, mindenre kiterjedő. Alapos és jó szakember.
Hálás köszönet
Dóri, Lili Italy

Copyright © 2005 by Reconvert Bt. All rights reserved